Blog serie 3, Het anti vermoeidheidspotlood,een must have in de ochtend!

In deze 7 delige BLOG serie krijg je allerlei tips om in drukke tijden er toch fris en fruitig uit te blijven zien ! In deze blog gaat het over een top product, nl het anti vermoeidheidpotlood…

HET ANTI VERMOEIDHEID POTLOOD?? klinkt bijna te mooi om waar te zijn… een potlood die je vermoeidheid wegtovert ?BESTAAT DAT??

JA dat potlood bestaat! en die bestaat al een tijdje namelijk het Anti Fatique potlood van T.LeCLerc . Dit is een vanille/ crème kleurig potlood van een matte waxachtige substantie, het is iets totaal anders dan een wit kohl potlood bijvoorbeeld.

WAT DOET HET?

Het potlood heeft dezelfde kleur als het wit van je oogbol, dus op het moment dat je dit op het binnenste randje aanbrengt word je oogbol optisch groter, erg handig wanneer je ogen nog dicht zitten van de slaap!

Daarnaast is het ook ideaal om bijvoorbeeld je oogleden te vergroten, vaak is het zo dat het bewegende ooglid bijna niet meer opvalt doordat er overhangende oogleden op liggen of omdat je ogen klein zijn van vermoeidheid,als je dan het potlood langs je wimperranden onder en boven aanbrengt heb je meteen heel veel meer accent op je ogen op een hele natuurlijke manier! Trek dit door tot in de binnenste ooghoek !

Voor extra effect en fixatie van het potlood kun je er elke willekeurige lichte oogschaduw overheen zetten.

Wat je er ook nog mee kan is je wenkbrauw liften , als je goed kijkt op de foto hieronder zie je ook een lichte lijn onder de wenkbrauw zitten, een geweldige manier om een duidelijke scherpe wenkbrauw te maken, dit doen de meeste vrouwen al maar dan met oogschaduw, dit is ook een manier alleen is oogschaduw toch vaak nog wat transparanter en glanzend.

 

aimee anti fatiqueaimee anti fatique 2aimee anti fatique 3

aimee anti fatique 4

 

 

ECHT het is mogelijk om er fris uit te zien ook al heb je het super druk , mocht je zelf nog onderwerpen hebben waar je tegen aan loopt ,vertel het mij in een reactie hieronder en ik zal dit zeker meenemen in de volgende blogs ! Als dank voor je reactie ontvang je 50% korting op een anti fatique potlood!

 

Ken je iemand in jouw omgeving die baat zou kunnen hebben aan dit artikel ? Deel het dan met jouw social media !

Met vriendelijke groet,

Linda van Reeven

0