BRUIDSMAKE-UP EN BRUIDSKAPSEL AAN HUIS

Wel zo relaxed!

Heerlijk ontspannen aan je bruiloft beginnen

Hoe fijn is dat!

De start van je bruiloft moet vooral heel relaxed verlopen, in je eigen vertrouwde omgeving of op jouw trouw locatie..en dat kan!

Ik kom naar jou toe en verzorg jouw bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis precies zoals jij het hebben wilt, perfect afgestemd op jou als persoon! Ook zorg ik dat het past bij je jurk zodat jouw totaalplaatje klopt, je voelt je op je mooist..

bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis of op locatie
foto: Laura de Kwant Photography

ONS EERSTE CONTACT

Omdat jouw look heel persoonlijk is begint ons eerste contact met een teamsgesprek,hierin leren we elkaar kennen en kun jij ook meteen “voelen”of ik bij je pas. Ik daarentegen krijg al meteen een goed beeld van jou als persoon en dit helpt mij vooraf al te bedenken welke style er het beste bij je past.

Aan de hand van dit gesprek krijg je van mij een persoonlijke prijsopgave met daarin alle details betreft de verzorging van jouw bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis. Na een akkoord van jou plannen we de proefsessie in.

Wat kun je verwachten van de proefsessie?

Klik hier en lees er alles over!

bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis

De ochtend van de bruiloft..

OP DE OCHTEND van jouw bruiloft starten we ongeveer 3 uur voordat je helemaal klaar wilt zijn. We starten met jouw bruidskapsel ,dat duurt ongeveer 1,5 uur,daarna gaan we verder met jouw bruidsmake-up wat ongeveer 1 uur duurt. Aansluitend trek je je jurk aan, we rekenen daar meestal een half uur voor omdat daar vaak de fotograaf al bij is en dan is er genoeg tijd om overal mooie foto’s van te maken:)

Nadat jouw jurk aan is controleer ik alles nog een laatste keer, spuit ik nog wat extra haarlak en wanneer je een sluier draagt, gaat deze als laatste aan. Lippen doen we ook vaak nadat jouw jurk aan is. En dan?

Dan ben je helemaal klaar voor jullie first look!

bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis
foto: Sanne Popijus

Bereid jouw bruidskapsel aan huis goed voor!

Tip top 10

  1. Was je haar 2x met neutrale shampoo en breng daarna beetje conditioner aan in de punten van je haar. Doe dit het liefst de dag of 2 dagen ervoor.
  2. Verwen je huid in de weken vooraf ! Breng een bezoek aan een schoonheidsspecialiste. Vraag tips hoe je je huid het beste kan verzorgen zodat je een stralende huid hebt op jouw bruiloft.
  3. En als je er dan toch bent, laat even alle haartjes wegharsen die er niet horen. ( je ziet alles op de foto tegenwoordig!)
  4. Wanneer je je haar laat verven voor je bruiloft. Doe dit dan minimaal 2 weken van te voren. Liever niet vlak voor de bruiloft, je haar is dan vaak erg slap.
  5. Bereid je proefsessie voor door goede foto’s van je jurk bij de hand te hebben en foto’s te zoeken op Pinterest van mooie voorbeelden kapsel en make-up. Zo zie ik goed welke style jouw het meeste aanspreekt.
  6. Neem BLOT papiertjes mee op de dag van de bruiloft! Verkrijgbaar bij de parfumerie en drogist, deze kun je op je huid deppen wanneer je erg glimt zonder weer extra poeder aan te hoeven brengen. Ideaal!
  7. Wanneer je emotioneel word op de dag van je bruiloft is het verstandig de traan op te vangen met een tissue. Laat hem vooral niet over je wang rollen. Dan krijg je een streep door je blush.
  8. Wanneer je ceremonie pas laat op de dag is en je eerst nog een druk dagprogamma hebt, kies er dan voor om je gedurende dag nog bij te laten werken. Bij veel buiten foto’s en wind is dit echt verstandig.
  9. Bij hitte kun je een zonnebrandcr√®me onder je make-up dragen. Zorg er wel voor dat je deze s’ochtends vroeg al aanbrengt en dat het er 1 is die speciaal voor je gezicht is.
  10. Laat tijdens de proef je sieraden zien. Want zijn deze bijvoorbeeld goud? Dan houd ik daar rekening mee met de tinten in jouw bruidsmake-up.
0