Ga je trouwen in Leiden?

Je bruidskapsel Leiden laten verzorgen? Ik doe het graag voor je! Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om meteen ook jouw bruidsmake-up te laten verzorgen:)

Ik woon en werk al jaren in de regio Leiden en wat een heerlijke stad is het om te trouwen. Met meerdere prachtige trouw locaties en de binnenstad als achtergrond voor de fotoshoot kan jullie dag niet meer stuk!

Bruidskapsel Leiden boeken?

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het is heel eenvoudig, na een telefonisch kennismakingsgesprek plannen we de proefsessie in, deze is bij jou aan huis of op een door jou gekozen locatie.( Lees hier meer over hoe de proefsessie in zijn werk gaat: )

Wat mijn doel is is dat het bruidskapsel wat ik voor je maak aan de volgende eisen voldoet:

  • Het moet de hele dag blijven zitten!

Dat houd in dat het kapsel wat je graag zou willen houdbaar moet zijn met jouw type haar. Ik kijk dan welke producten de juiste zijn voor jouw type haar om zo lang mogelijke houdbaarheid te garanderen. Ook adviseer ik je daar uiteraard in en komen we altijd op een resultaat waar je helemaal happy mee bent ( ook al is het wellicht iets anders dan je zelf had uitgekozen)

  • Het bruidskapsel moet passen bij je gezichtsvorm

Dit is een hele belangrijke en is iets wat meteen eigenlijk al bepaald word aan de start van de proefsessie. Bij de ene bruid staat het prachtig om het laag te laten vallen, bij de ander siert het veel mooier om het hoger op te steken. Hier gaan we samen naar kijken voor de spiegel:)

  • De jurk en het bruidskapsel maken samen het geheel

Wanneer jouw jurk een prachtige rug heeft van kant o.i.d dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat dit goed te zien is, of wanneer je aan de voorkant een mooie halslijn hebt kun je dit versterken met het juiste kapsel erbij. Naar dit alles kijken we vooraf aan de proefsessie om te zorgen dat het kapsel jouw jurk extra mooi benadrukt!

  • Het moet bij jou passen als persoon

Dat is al jaren mijn lijfspreuk, het moet echt bij je passen, geldt ook voor je make-up. Wanneer je er niet jezelf bij voelt is het gewoon niet het kapsel voor jou, hoe mooi het dan ook mag zijn. Je moet er van gaan stralen en het er nooit meer uit willen halen, dan pas is het geslaagd.

 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Mail of app me dan voor het inplannen van een vrijblijvend intake gesprek, telefonisch bespreken we jouw wensen en maken we alvast kennis. Aan de hand van het gesprek en indien gewenst ontvang je van mij een prijsopgave en wanneer deze akkoord is plannen we de proef in,voor jouw bruidskapsel en make-up.

Een mooi voorbeeld van een bruidskapel Leiden:
Bruidskapsel Leiden
bruidskapsel Leiden
Foto’s door: www.sannepopijus.com
Bruidskapsel Leiden
bruidskapsel Leiden

be inspired and get the best look♥

0