EEN ECHTE BEAUTYWINKEL

VOOR DE BRUID!

Proefsessie aan huis

of in onze salon!

wij hebben onze 1e bruidssalon geopend In de salon kun je ook terecht voor de volgende beauty behandelingen :
• prachtige bruidsnagels bij onze nagelstyliste.
• knip en kleurbehandelingen specifiek afgestemd om jouw bruidskapsel op zijn    mooist te krijgen.
• en een winkel met tiara’s , haarkammen ,diverse sluiers , make-up producten en  gezichtsverzorgingsproducten van het merk Payot.

♥Kortom een echte beautywinkel voor de bruid!♥

Wanneer je verder weg woont en liever de styliste aan huis hebt voor jouw proefsessie dan kan dat uiteraard ook nog steeds, dit zal in de eerste communicatie overlegd worden .

Voor we beginnen aan jouw proefsessie bruidsmake-up en kapsel gaan we eerst even zitten en nemen we even de tijd om je beter te leren kennen, wat doe je voor werk, hoe draag je normaal je haar en make up etc. Dit om een goed beeld te krijgen van wie jij bent zodat we de bruidsmake-up en het kapsel goed kunnen toepassen op de juiste manier zodat het echt perfect bij je past ! Dit is HET belangrijkste van alles want op het moment dat jij je op je mooist voelt dan straal je dat ook uit en word je DE stralende bruid die je voor ogen hebt.

Na de proefsessie maken we foto’s en schrijven we alles op. Ook teken je dan een bevestiging dat je tevreden bent ( zie voorwaarden ) .

Pas na de proefsessie en na het tekenen van de opdracht ontvang je een factuur, dus je hoeft vooraf nog niets te betalen !

Hier zijn we soms best een tijdje mee bezig dus daar nemen we ook goed de tijd voor , ons advies : houd lekker de dag vrij en geniet van deze proefdag!

Het is ook een tip om hier 1 a 2 mensen bij te hebben, zoals een moeder,zus of vriendin . Zij weten als geen ander hoe je bent en zij zijn je feedback op het moment dat je ergens over twijfelt. 1 a 2 is voldoende, een kamer vol vriendinnen is reuze gezellig maar hoe meer mensen des te meer meningen en daar kun je soms juist door gaan twijfelen !