Jouw proefsessie bruidsmake-up

Bij jou aan huis

Beleef dat WOW gevoel..
Tijdens jouw proefsessie bruidsmake-up..

Ipersoonlijk advies in jouw kapsel en make-up

Gespecialiseerd in bruidsstyling

Wat kun je verwachten tijdens de proefsessie?

Voor we beginnen aan jouw proefsessie bruidsmake-up en kapsel gaan we eerst even zitten en neem ik even de tijd om je beter te leren kennen, wat doe je voor werk, hoe draag je normaal je haar en make up etc. Dit om een goed beeld te krijgen van wie jij bent zodat ik de bruidsmake-up en het kapsel goed kan toepassen op de juiste manier zodat het echt perfect bij je past ! Dit is HET belangrijkste van alles want op het moment dat jij je op je mooist voelt dan straal je dat ook uit en word je DE stralende bruid die je voor ogen hebt.

Hoeveel kapsels worden er gemaakt?

Elke bruid verzamelt van te voren altijd wel al wat voorbeelden van kapsels die ze mooi vind, tijdens het voor gesprek bespreken welke kapsels er mogelijk zijn of het mooist bij de jurk passen, daar komen dan vaak een paar opties uit en die worden gemaakt, meestal 2 a 3 maar uiteraard gaan wij net zo lang door totdat we HET kapsel hebben!

Je blijft altijd jezelf met je bruidsmake-up

Ik houd ten alle tijden rekening met wie jij bent en welke bruidsmake-up daarbij past, je zit voor de spiegel dus je kunt goed meekijken hoe het word en samen komen we dan tot een prachtig eindresultaat waarbij je er fris en stralend uitziet!

Wanneer moet ik mijn haar wassen van te voren?

Het werkt het prettigst wanneer je haar op de ochtend van de proefsessie schoon en droog is, en met droog bedoel ik kurk droog:) dus graag je haar de avond van te voren wassen of ergens de dag ervoor. zo weten we zeker dat het goed droog is. Je gezicht graag schoon, je mag uiteraard wel even lekker je dagverzorging aanbrengen s’ochtends!

Onthoud je dan alles?

Na de proefsessie maak ik foto’s en schrijf ik alles op. Deze gegevens worden vervolgens opgestuurd naar het hoofkantoor voor facturatie en voor het back up systeem.

Ook teken je dan een bevestiging dat je tevreden bent ( zie voorwaarden)

Moet ik vooraf aan de proefsessie iets aanbetalen?

Nee niet vooraf, wel wanneer de proefsessie meer dan 2 maanden van te voren is, dan betaal je het 1e deel ( de helft) na de proefsessie.

Een paar weken voor de bruiloft ontvang je een factuur voor het restantbedrag( zie voorwaarden voor meer info), 

Hoe lang duurt de proefsessie bruidsmake-up en kapsel?

Een proef duurt ongeveer 3 tot max 4 uur dus houd lekker de ochtend of middag vrij en geniet van deze proefsessie!

Een proef voor alleen een bruidskapsel of alleen een bruidsmake-up duurt ongeveer 2 uur.

Kijk voor voorbeelden op mijn portfolio of mijn instagram.

natuurlijke bruidsmake-up

foto: Nienke van Denderen

Rijtje tips om rekening mee te houden:

  • Houd rekening met wat je aanhebt, je snapt wanneer je een zwarte kol trui aanhebt dat het lastiger inschatten is hoe je kapsel en make-up over komt als wanneer je een mooi wit laag truitje aanheb.
  • Zorg ervoor dat je je sieraden bij de proef hebt, zijn deze bijvoorbeeld goud dan houd ik daar rekening mee met de make-up. Ook een specifieke thema kleur kan belangrijk zijn om rekening mee te houden.
  • Je kapsel lukt het beste wanneer je je haar de dag ervoor gewassen hebt en dus niet de ochtend waarop ik kom, het haar is dan nog erg vochtig en slap.
  • Qua werken is het vooral belangrijk dat ik goed daglicht heb,dus wanneer we dicht bij een raam kunnen zitten is dat erg prettig.
  • De proefsessie duurt 3 a 4 uur en deze tijd heb ik echt nodig om jouw haar en make-up te doen en zo de perfecte look voor je te ontwerpen.
  • Ook een tip is om tijdens de proefsessie 1 a 2 mensen erbij te hebben, zoals een moeder,zus of vriendin.Zij weten als geen ander hoe je bent en zij zijn je feedback op het moment dat je ergens over twijfelt. 1 a 2 is voldoende, een kamer vol vriendinnen is reuze gezellig maar hoe meer mensen des te meer meningen en daar kun je soms juist door gaan twijfelen!
  • Tot slot, wanneer er bijzonderheden zijn bij jouw woning zoals 4 hoog zonder lift of parkeren 2 straten verderop dan hoor ik dat graag van te voren zodat ik daar rekening mee kan houden:)
0