YES !"be"leef jouw droombaan

Bruids
styling
academie

NIEUW!

visagieopleiding & hairstylingopleiding en losse workshops. Gecreëerd voor elke ambiteuze visagist,hairstylist of starter!

Werk vanuit passie!

Volg een opleiding tot bruidsstyliste

Is het jouw droom?

Is het jouw droom om bruidsstyliste te worden? Dat snap ik! Dat was het voor mij 20 jaar geleden ook, de weg om succesvol te worden zoals ik nu ben was vrij lang, daarom heb ik voor jou deze complete beroepsopleiding gecreëerd, verdeeld in 3 onderdelen, volg alle 3 en word een echte pro!

Word een pro in hairstyling

Deel 1 bestaat uit een volledige opleiding hairstyling, in 12 weken leer je dé technieken om alle bruidskapsels te maken én gasten te stylen.Je rond deze opleiding af met een praktijkexamen en lever je een portfolio in.

Word een pro in make-up

Deel 2 bestaat uit een volledige visagieopleiding, in 12 weken leer je alle technieken én theorie, je rond deze opleiding dan ook af met een praktijk en theorie examen en lever je een portfolio in.

Word een pro in bruidsstyling

In deel 3 leer jij ondernemen! Alles wat er bij komt kijken om een succesvolle bruidsstyliste te zijn komt aan bod,dit onderdeel mag je niet overslaan wanneer je snel aan de slag wilt!

Workshops & opleidingen

Train with the best

Alle opleidingen

1 dag workshop

Zeer educatieve workshops voor de professionals, leer in 1 dag de laatste bridal trends op gebied van kapsels en visagie!

complete opleiding

Leer in 1 jaar het volledige vak visagie , hairstyling en hoe je succesvol onderneemt als professionele bruidsstyliste!

16 weken visagie

Leer in 16 weken het volledige vak visagie,met veel ondersteuning en theorie, word een pro in bridal visagie!

16 weken hairstyling

Leer in 16 weken het volledige vak hairstyling met veel ondersteuning en theorie, word een pro in bridal hair!

Bruidsstylingsacademie

Waarom de bridal pro zo belangrijk is

In deze video leg ik je uit waarom het volgen van de bridal pro zo belangrijk is, misschien wel het belangrijkste deel van de opleiding.

Heb je naar aanleiding van de video nog een vraag? Stel hem hieronder!

Start met jouw droombaan

In dit E-book leer ik je hoe je een make-up maakt die de hele dag blijft zitten, bij verschillende huidtypes!

FAQ

Veelgestelde vragen

*Ja, in deze visagieopleiding leer je het volledige vak visagie met een nadruk op bruidsvisagie. De opleiding is uit te breiden met extra allround visagie lessen zoals fashion, geschiedenis, fantasie, burlesque en meer.

 

*Ja juist! de focus ligt erg op hoe jouw make-up en hairstyling over komt op beeld dus denk aan tv fotografie en film. De technieken die je leert in de hairstyling opleiding zijn ook toe te passen in fotografie,tv en film werk.

*In het weekend niet want dan zijn de docenten zelf druk met het stylen van bruiden,wel word er stage gelopen op zaterdag. De opleiding kan wel in een avondopleiding gevolgd worden.

*Ja zeker, de avondopleiding is qua uren wat korter dus er je moet wel een deel theorie zelf thuis leren via de online theorie leeropgeving op de website.

*ja ! er is vlakbij een bushalte en een makkelijke verbinding tussen treinstation en bus.

*wij hebben losse workshop dagen waarin je specifiek een bepaald kapsel leert, je kunt deze dagen volgen.

*in principe is er veel mogelijk, wanneer je aangeeft wat je wil leren zal Linda je een leerplan op maat aanbieden welke dan prive is.

*nee, dat gaat vaak niet maar in onze opleiding Bridal pro leer je alles over ondernemen en hoe je succesvol je bedrijf opzet. Je begint vaak als zzp-er ( dat leer ik je ook ) en je kunt wel vaak ingehuurd worden door bruidsstylingsbedrijven als zzp-er,dus dan hoef je zelf niet achter opdrachten aan.

visagieopleiding
0