Top 7 make-up tips voor 40 plus

make-up tips voor 40 plus

 

top 7 Make-up tips voor  40 plus

Ja ik zal er nu toch ook aan moeten geloven, ik word eind dit jaar 40! begrijp me niet verkeerd, er is niets mis met 40 worden, ik ben er blij mee maarrrr ik merk wel degelijk verschil in het opmaken van mijn gezicht!

Ik spreek hier veel vrouwen over en is een feit, je gezicht veranderd naarmate je ouder word dus ik dacht, ik wil jullie daar mee helpen:)

Ik heb een video gemaakt met de top 7 make-up tips voor de 40 plus waarvan ik denk dat deze het belangrijkst zijn,deze vind je wat lager in deze blog, ik heb de tips uiteraard ook nog even uitgeschreven voor jullie:

 

Top 7 make-up tips voor 40 plus

  • nr 1 : Reinig je huid niet alleen s’avonds maar ook s’ochtends! S’nachts gaat je huid aan het werk en al die “meuk”zit dan s’ochtends nog op je gezicht, reinig het grondig en breng daarna een hydraterend serum aan én een anti age creme, bijvoorbeeld een hyaluronzuur creme, deze repareert de huid en hydrateert diep.
  • nr2: Gebruik foundation! je huid word er egaler van en minder doorschijnend, je kunt de kleur ermee oppeppen en deze echt opfrissen, en hoe frisser en gladder je huid toont, hoe jonger! En terwijl ik nu het woord gladder typ bedenk ik me dat je dan wel even alle overtollige haartjes moet verwijderen:)
  • nr 3: Gebruik een primer op je oogleden en onder je ogen ( dus onder je concealer) . De primer egaliseert je huid van je oogleden waardoor de huid dikker toont, wanneer we ouder worden gaat dit dunne velletje steeds meer doorschijnen en daardoor toont je oogschaduw heel anders dan wanneer deze word aangebracht op mooi glad egaal stukje huid. Het zorgt er meteen voor dat de oogschaduw beter blijft zitten en ook je concealer onder je ogen ziet er dekkender uit.
  • nr 4: Kies een meer roze kleurige blush! veel vrouwen gebruik graag een bronzing poeder, lekker makkelijk en snel en je bent weer wat meer gekleurd.  Alleen verjongt het totaal niet. Dus kies een meer frisse kleur zoals roze of perzik/ roze en breng deze aan de voorkant van je gezicht aan precies bovenop je konen:) Zo creëer je weer die jeugdige appelwangetjes van vroeger ,haha nee hoor maar het geeft wel een meer jeugdig effect!
  • nr 5: Nadat je je basis hebt aangebracht zijn de meeste vrouwen gewend dit af te poederen om zo de basis te fixeren, 1 nadeel,poeder accentueert ook de fijne lijntjes! Dus sla je poeder over en gebruik ipv hiervan een fixing spray! ik heb een hele fijn van PUNE Cosmetics, deze fixeert je basis en geeft je een frisse glow zonder dat je teveel glimt, echt een topproduct! probeer maar s, sla die poeder over!
  • nr 6: Je wenkbrauwen! Veel vrouwen laten dit een beetje gaan op een gegeven moment maar de wenkbrauwen vallen uit en worden lichter van kleur, op een gegeven moment zelfs grijs en die grijze haren groeien dan weer alle kanten op, niet fijn en dus moet hier iets mee. Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking in je gezicht en je kunt een heel liftend effect creëren puur door ze ook in een liftende vorm te tekenen, mooi rond of met een klein haakje erin, in het filmpje doe ik het voor!
  • nr 7: Laatste tip, maak je ogen niet te zwaar meer op. Overdag dan he, voor een feestje in avond licht is het een ander verhaal maar overdag word je er niet frisser op. Gebruik frisse tinten en niet met teveel roodpigment, dit kan een vermoeid effect hebben. Beetje glans mag maar dan alleen onder de wenkbrauw en langs de wimperlijn, houd de tint in de arcadeboog mat! glans accentueert ook alles dus ook de eventuele fijne lijntjes in dat dunne velletje.

 

Wil je zien hoe ik deze top 7 make-up tips voor 40 plus  aanbreng? Kijk dan ook even naar deze video, hij is een tikje lang maar dat komt vooral omdat ik niet uitgepraat raak over make-up en hier en daar met een vleugje humor is het toch leuk kijken ( vind ik haha)

 

 

Denk je na het kijken van deze video van goh, hoe leuk zou het zijn om samen met mij jouw make-up look eens goed onder de loep te nemen? Boek dan een persoonlijk make-up advies bij mij, ik ga je dan uitgebreid adviseren in hoe je jezelf mooi kan opmaken en met wat, voor meer info klik hier:  https://faceandart.nl/persoonlijke-make-up-workshop/

Ik werk graag met het merk PUNE Cosmetics, nieuwschierig? kijk s op hun site : www.pune.nl

En last but not least, de geweldige gezichtsverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in de webshop van Marije : https://bymarija.nl/product/beauty-set-no-1/

0