Bohemian bruid look

Miranda

Bohemian bruid look styled wedding shoot mogelijk gemaakt door :

Fotografie: Sanne popijus – www.sannepopijus.com
Make up : Angela Face & Art -Hairstyling: Linda Face & Art
Bloemen: Bloemenservice Nederland- www.bloemenservicenederland.nl
Jurken: Speksnijder bruidsmode – www.speksnijder.nl
Styling : Feline weddings – www.felineweddings.nl
Modellen : Helena van Dorp – Miranda van der Have- Eefje Naskovic Post
locatie : Meyendel Wassenaar – www.meyendel.nl

De bohemian look blijft populair , waarschijnlijk omdat het pure romantiek uitstraalt. de bohemian bruid is een tikje vintage en zonder bling , in de jurken zit veel kant verwerkt en er word altijd gewerkt met verse bloemen ,mooie grote boeketten of de bloemen kunnen ook op de pols als corsage gedragen worden.Sowieso zitten er altijd verse bloemen in het haar.Zachte tinten in de make up maken de look helemaal af.

Het kapsel 

Tijdens deze shoot wilden wij vooral een mooi los kapsel creëren maar wat wel dmv een vlecht en een krul een heel weelderig effect heeft, wat je niet ziet is dat het overal vast zit met kleine elastiekjes waardoor het erg stevig vast zit maar zo lijkt het niet, een echte bohemian bruid..

De make up

Voor de make up bij deze bohemian bruid hebben we er wel voor gekozen de ogen iets sterker aan te zetten zodat de lichte groen oog kleur mooi geaccentueerd word wat weer prachtig in contrast staat met het geweldige rode haar van Miranda.

bruid naturel redhead

vintage bruid

Bloemen en de bohemian bruid

Deze geweldige look kan natuurlijk niet zonder een prachtig boeket!

Omdat Miranda van dat prachtige rode haar heeft hebben wij daar echt over nagedacht om daar de juiste tint bloemen bij te kiezen, heb je ook een bijzonder haarkleur? Sta daar dan even bij stil zodat het niet vloekt met je boeket!

bohemian bruid, rood haar, bruidsmake up naturel

freshflower bridebruidskapsel met vlecht

Ben je benieuwd naar meer bohemian bruid look voorbeelden? kijk dan eens in ons portfolio : https://faceandart.nl/bruidskapsels-met-vlecht/

Tijdens deze styled shoot hebben wij nog 2 prachtige bruiden voorzien van een bruidskapsel en bruidsmake up, binnenkort verschijnen deze dames ook op ons blog, hier alvast een sneak peak :