Algemene Voorwaarden 2019 en 2020

 

Betaling in 2 delen

De betaling dient vooraf te worden voldaan en in 2 delen.

Tijdens de proefsessie vragen wij je de opdrachtbevestiging te ondertekenen, waarmee je bevestigd tevreden te zijn. Je rekent dan ook alvast de proefsessie af (€197,50).

dit kan op 3 manieren:

dmv een kontante betaling aan de styliste

per bank dmv een tikkie

pinnen via een mobiele pin

Hierna ontvang je een totaal factuur met het resterende bedrag welke minimaal 14 dagen voor je bruiloft dient te worden voldaan.

Reiskosten

Het arrangement kapsel en make-up incl proefsessie is inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km , mochten er km’s buiten deze straal vallen dan worden alleen deze km berekend met 0,19 ct per km. De km afstand word berekend vanaf de woonplaats van de desbetreffende styliste. dus niet vanaf het kantooradres. Bij een reisafstand van meer dan 1 uur enkele reis word een reistoeslag van €15,00 voor elk extra uur berekend.

Bij alle overige arrangementen worden alle km’s in rekening gebracht,berekend vanaf het adres van de styliste met 0,19ct per km.

Vroegtoeslag

Wanneer de styliste vroeger dan 5.30 uur moet starten rekenen wij een extra vroeg toeslag van minimaal 50 euro.

Tarieven

Alle tarieven zijn incl btw en materialen zoals haarspelden,opvulling,lak etc.Voor zon- feestdagen geldt een toeslag van 25% extra op het desbetreffende tarief.

100% tevredenheidsgarantie

Wij werken niet met losse proefsessies want wij garanderen een 100% tevredenheidsgarantie.

Tijdens de proefsessie nemen we alle tijd en luisteren goed naar jou wensen,ook doen wij een gezichtsanalyse en stellen we een aantal vragen om zo op het gewenste resultaat te komen.Mocht het om wat voor reden dan ook toch niet naar wens zijn na de proefsessie dan word er een 2e proefsessie ingepland met dezelfde of een andere styliste.

Wanneer je bij een 1e proefsessie in eerste instantie wel tevreden was en de opdrachtbevestiging getekend hebt kun je er voor kiezen een 2e proefsessie in te plannen,deze word dan in rekening gebracht.