Algemene Voorwaarden 2019

Reiskosten

Alle prijzen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 30 km , mochten er km’s buiten deze straal vallen dan worden alleen deze km berekend met 0,19 ct per km. De km afstand word berekend vanaf de woonplaats van de desbetreffende styliste. dus niet vanaf de salon in Leiden. Bij een reisafstand van meer dan 1 uur enkele reis word een reistoeslag van €15,00 voor elk extra uur berekend.

Vroegtoeslag

Wanneer de styliste vroeger dan 5.30 uur moet starten rekenen wij een extra vroeg toeslag van minimaal 50 euro.

Tarieven

Alle tarieven zijn incl btw en materialen zoals haarspelden,opvulling,lak etc.Voor zon- feestdagen geldt een toeslag van 25% extra op het desbetreffende tarief.

Betaling

De betaling dient vooraf te worden voldaan. Na de proefsessie vragen wij je de opdrachtbevestiging te ondertekenen, waarmee je bevestigd tevreden te zijn. Na ondertekening kan er niet meer worden geannuleerd. Hierna ontvang je de factuur, welke minimaal 14 dagen voor je bruiloft dient te worden voldaan. Mocht je onverhoopt toch willen annuleren, dan worden de gehele kosten in rekening gebracht.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij werken niet met losse proefsessies want wij garanderen een 100% tevredenheidsgarantie, tijdens de proef nemen wij alle tijd en luisteren goed naar jouw wensen, ook doen wij een gezichtsanalyse en stellen wij een aantal standaardvragen om op het gewenste resultaat te komen, mocht het om wat voor reden dan ook toch niet naar wens zijn na de proefsessie dan word er een 2e proef ingepland met dezelfde of een andere collega. Wanneer je bij de 1e proef wel in eerste instantie tevreden was en hier ook voor hebt getekend en naderhand zelf bent gaan twijfelen en toch ook nog een andere look wil zien dan worden er voor de 2e proef kosten in rekening gebracht, deze bedragen 35 euro per uur.