Verse bloemen in bruidskapsels, De trend van nu!

HUIDIGE TREND OP HET GEBIED VAN BRUIDSKAPSELS :

Verse Bloemen in een bruidskapsel zijn op dit moment bijna niet meer weg te denken, of het nu om een beetje gipskruid gaat of hele rozen in diverse kleuren, alles mag en alles kan!

Uiteraard blijft niet elke bloem een hele dag mooi wanneer het in een kapsel gedragen word, zorg er altijd voor dat je je goed laat adviseren door je bloemist, bepaalde bloemen zoals rozen, gipskruid, orchideeën blijven prima voor dag, uiteraard zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden :

– zorg dat de bloemen uit je boeket komen, dus op het moment dat je boeket bezorgt word,zorg dat er dan een aantal extra bloemen voor in je haar los bezorgt worden.

– zorg dat er niets op de bloemen gespoten word! geen haarlak of parfum, dit zorgt er alleen maar extra voor dat de bloemen verwelken, wel bestaat er een speciale bloemen spray, vraag er naar bij je bloemist.

– het mooiste is wanneer de hairstylist als laatst de bloemen in het  bruidskapsel plaatst, dan is het aan haar/ hem hoe de bloemen het mooist tot zijn recht komen, zorg wel dat je dit uitvoerig hebt besproken tijdens de proef!

– bij extreem warm weer en een sterke zon kunnen jouw bloemetjes snel verwelken, een tip is om dan de bloemen pas net voor de ceremonie er in te laten steken, ga je eerst voor een fotoshoot? dan is het verstandig om een extra bosje bloemen in water mee te laten vervoeren, dan kunnen ze tijdig vervangen worden .( dit is enkel nodig bij erg warme temperaturen )

POPpictures-01971POPpictures-00572

Vlechten in een bruidskapsel is al een tijdje helemaal hot en dit blijft nog wel even, vooral in combinatie met de verse bloemen, krullen en  los en casual maakt het tot een weelderig romantische look, de vlechten mogen steeds rommeliger en liggen ook over het hoofd heen gedrapeerd of hangen mooi vol naar 1 kant, wees niet bang dat je voor zo’n mooie volle vlecht niet lang genoeg haar hebt, of dat je te weinig volume hebt, jouw professionele haarstylist weet hier als het goed is allerlei trucjes voor, wij werken bijvoorbeeld veel met extra haarverlenging of opvullingen, erg handig en niemand die het ziet!

 10429428_10200361764964410_6458113358903205796_n POPpictures-00298 - kopie

DE LOOK HIERONDER IS GEREALISEERD DOOR :

– Linda van Reeven,Face & Art ,bruidsmake-up en -kapsels

– DE BRUIDSHOEK IN LEIDEN

– TOPDAY LISSE

– UNIEK TROUWVERVOER

-LUUSBLOEMEN

-BLOEMENSERVICE NEDERLAND

– HOMEMADE CATERING

– FOTOGRAFIE DOOR SVEN VAN DER VLUGT

– LOCATIE KASTEEL KEUKENHOF

NEEM EENS EEN KIJKJE OP WWW.TROUWENOPKASTEELKEUKENHOF.NL

SvdV20140316-646
Foto gemaakt door Sven van der Vlugt
haarblond
SvdV20140316-751
0