Bruidsmake-up tips

Bruidsmake-up , een goede  voorbereiding is the key!

Een mooie frisse bruidsmake-up is niet 1 2 3 gemaakt,om de ultieme meest prachtige bruidsmake-up te kunnen maken komt meer kijken dan alleen het uurtje werk van een visagist op de ochtend van de trouwdag.

Veel vrouwen gaan er van uit dat een visagist met make-up alles kan wegwerken en dat we als het ware kunnen toveren!Het vak word tenslotte niet voor niets make-up artist genoemd…

I only wish!

Natuurlijk kunnen we alles wegwerken maar of het ook mooi is van dichtbij of in fel daglicht is een totaal andere vraag.

De kunst van een frisse bruidsmake-up is dat het ook mooi is van dichtbij..en met een fel zonnetje erop… stel dat er dan een laag make-up zo dik als een pannenkoek op zit door dat alles weggeplamuurd is dan ben je alles behalve fris en mooi….

Ik heb een Beauty Rapport geschreven omdat ik je hier mee wil helpen, want waar jij en veel andere vrouwen waarschijnlijk niet bij stil staan is dat je zelf ook veel voorbereidend werk kunt doen in de maanden ervoor.. Download hier het rapport:

 

Hoe kies je welke make-up bij jou past?

 

Je bruidsmake-up is ontzettend belangrijk,ook voor de vrouwen die normaal geen make-up of heel weinig make-up gebruiken is het van groot belang dat je huid word opgefrist en je wimpers worden aangezet.

Onze manier van werken is dat we voor dat we aan de proefsessie gaan beginnen eerst even goed de volgende onderwerpen bespreken:

  • Wat draag je normaal aan make-up?
  • Hoe ziet je jurk eruit ?
  • Welk kapsel wil je ?
  • Wat voor make-ups vind je zelf mooi?

 

Dit zijn allemaal erg belangrijke dingen om rekening mee te houden om er voor te zorgen dat het totaal plaatje klopt maar ook dat je jezelf nog herkent!

 

Ons advies?

Nude bruidsmake-up

 naturel make-up (6)

Dit is vaak een mooi passende make-up voor de bruid die normaal weinig tot geen make-up draagt in het dagelijks leven, we focussen ons bij deze make-up vooral op een mooie stralende en frisse huid, we leggen het accent op de wimpers en de wimperrand en plakken hier vaak wat losse wimperhaartjes tussen de eigen wimpers.

 

Klassieke / traditionele bruidsmake-up

 naturel make-up (10)

Een klassieke bruidsmake-up is een frisse nette bruidsmake-up die gezien mag worden! Hierbij zijn de ogen goed aangezet,vaak in aardetinten ,er worden bijna altijd extra wimpersstukjes geplakt, de huid is mooi egaal en fris en de lippen met een kleurtje opgemaakt.

Deze make-up is vooral goed geschikt voor de bruid die zich normaal ook al dagelijks opmaakt maar voor haar dag net iets meer wil,op een nog steeds frisse natuurlijke manier.

De glamour bruid

 0653

Tot slot is het natuurlijk ook erg mooi om een mooie uitgebreide bruidsmake-up te laten aanbrengen,met alles erop en eraan! De huid is nog wat egaler en de rouge meer opvallend, vaak een mooi glansje op het jukbeen, oogmake-up kan een smokey eye zijn of een zwaarder aangezet oog met diverse kleuren, nepwimpers zijn altijd aangebracht en lippen blijven vaak wat lichter met een glansje Of juist extra aangezet.

Dit is perfect voor de bruid die zich dagelijks opmaakt en vaak zelf al experimenteert met kleur en producten,graag het accent op haar ogen wil en echt een glamour gevoel wil op haar bruiloft!

0