Hoe blijf je er fris en fruitig uitzien in drukke tijden ?

Je kent het wel, van die periodes waarin je constant aan het rennen en vliegen bent, geen minuut voor jezelf, laat staan tijd voor :

benen( netjes l! )scheren , nagels lakken, haren krullen of simpel weg een fatsoenlijke make up aanbrengen in de morgen zonder dat het voor 12 uur alweer ergens in een plooitje is verdwenen !

Ook ik loop hier tegen aan,zeker nu het drukke bruidsseizoen weer in volle gang is , gelukkig heb ik in de loop der tijd een aantal snelle oplossingen gevonden en welke ik met jullie ga delen in de komende blog serie  , hier alvast een sneak preview van de komende 7 blogs :

1 : De beste uitvinding sinds lange tijd op beauty gebied : GEL LAK ! in 1 woord GE-WEL-DIG ! blijft minimaal 3 weken zitten zonder te beschadigen is tegenwoordig ook verkrijgbaar in een do it yourself thuis kit van ALLESSANDRO , namelijk de strip lak. De werkwijze, kosten en meerdere opties in BLOG 1 .

2 : Gebruik primer onder je make up ! ik hoor je denken.. eeehhhh primer? yes primer! oftewel een base voor na je dagcreme maar onder je foundation! de meeste zijn tegenwoordig ook prima te gebruiken ipv je foundation omdat er al een tintje aan zit ,review’s van meerdere merken in BLOG 2

3 : Open je ogen in de vroege ochtend met het anti Fatique potloodje ( anti vermoeidheid) van T.LeClerc , een creme kleurig/ gebroken wit potlood voor op het binnenste randje van je oog voor een instant eyeopener , in  BLOG 3 leg ik uit wat je er nog meer mee kunt !

4 : Droog shampoo , maar alleen in uiterste nood! Een ideaal product voor wanneer je eigenlijk je haar had moeten wassen maar hier gewoon echt TE MOE voor was de avond ervoor, kijk uit hiermee bij overmatig gebruik, meer hierover en verschillende soorten in BLOG 4

5: Iets wat iedere vrouw kent maar niet iedereen de absolute meerwaarde ervan erkent en daardoor het maar niet meer gebruikt…CONCEALER !! Dit is met stip HET belangrijkste product als je jezelf er frisser en uitgeruster wilt laten uitzien, weg met die wallen en kringen ! welke kleur je moet gebruiken om ECHT effect te zien leer je in BLOG 5.

6: Pittige lipjes ! Als ik erg moe ben en ik breng een felle lipstick aan, bijvoorbeeld oranje /rood dan haalt dat direct mijn hele gezicht op, en het fijne is, het is zo aangebracht! kleurtips en hoe het lekker lang blijft zitten in BLOG 6

7 : Last but not least… mascara,mascara, mascara en nog eens mascara ! zet die wimpers aan en flink ! Veel te vaak zie ik vrouwen met een vleugje mascara en dan nog het liefst in het bruin.. dit doet veel te weinig voor je ogen ! Ik snap het wel, je wilt niet van die spinnenpoten, hoe je op de juiste manier mascara aanbrengt zonder dat het too much is leer je in BLOG 7 !

Echt , het is mogelijk om er fris uit te zien ook al heb je het super druk, vanaf volgende week maandagavond begint de BLOG serie , mocht je zelf nog onderwerpen hebben waar je tegen aan loopt ,vertel het mij in een reactie hieronder en ik ik zal dit zeker meenemen in de volgende blogs ! Als dank voor je reactie ontvang je de oplossing op jouw vraag alvast in een persoonlijke mail !

Lijkt het je leuk om persoonlijk 1 op 1 les te krijgen van mij ? schrijf je dan in voor 1 van de gratis masterclass dagen waarin je privé les krijgt in het creeëren van DE perfecte make up die bij jou persoonlijk past.

Je kunt je opgeven voor deze gratis masterclass  door het volgende formulier in te vullen :

http://faceandart.nl/workshops/boeken/

Ken je iemand in jouw omgeving die baat zou kunnen hebben aan dit artikel ? Deel het dan met jouw social media !

Met vriendelijke groet,

Linda van Reeven

0