Voor iedereen

Workshops, training & masterclasses

VISAGIE WORKSHOP OF HAIRSTYLING

Onze workshops zijn weer begonnen!

In het voor en naseizoen geven wij verschillende visagie en hairstyling workshops en deze zijn weer van start gegaan, geef je snel op voor 1 van deze leuke maar vooral leerzame workshops!

VISAGIE WORKSHOP

Je mooi voelen is belangrijk, maar hoe bereik je nou dát effect zonder dat je jezelf niet meer herkent in de spiegel ?Vaak heb je maar een aantal handige tips nodig welke je net even moet weten,het is even de tijd nemen om je er echt een keer in te verdiepen, heb je de kennis eenmaal dan heb je hier jaren plezier van!

Ben je ook dringend toe aan handige tips?

VOLG DAN 1 VAN ONZE VISAGIE WORKSHOPS!

Inhoud van de visagie workshop

Aan het begin van de workshop mag elke deelnemer vertellen wat zij graag zou willen leren, al deze onderwerpen worden behandeld tijdens de workshop!

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een stappenplan voorbereid,we beginnen met een make up die makkelijk en snel aangebracht kan worden en die ideaal is voor een doordeweekse dag, deze make up werken we vervolgens uit naar een avond make up!

WORKSHOPS HAIRSTYLING

Hairstyling D.I.Y

Je eigen haar leuk kunnen opsteken of vlechten kan soms een uitdaging zijn, daarom hebben wij deze workshop ontwikkeld waarin je juist leert hoe je dit nu bij jezelf moet doen, de volgende onderwerpen komen aan bod :

  • volume creëren
  • je haar snel krullen
  • opsteektechnieken
  • vlechttechnieken

Al deze onderdelen hebben wij verdeeld in diverse workshops:

  • Vlechten voor beginners
  • Vlechten voor gevorderden
  • Lang haar opsteektechnieken
  • Prive workshop

Kijk snel op : www.faceandartschool.nl voor meer info!

 

Onze workshops zijn ook heel leuk te geven tijdens een vrijgezellenfeest, we werken veel samen met onemotion.nl , zij organiseren veel verschillende workshops, kijk voor meer inspiratie eens op hun website : Vrijgezellenfeesten in Nederland

Voor alle leeftijden

Aangezien wij iedereen persoonlijk helpen en ook rekening houden met ieders wens op make up gebied is deze workshop uitstekend geschikt voor alle leeftijden! Ontzettend leuk voor moeder en dochter om samen te komen bijvoorbeeld!

Wacht niet langer en boek een visagie workshop bij ons, kom alleen,samen met je moeder of gezellig met vriendinnen, we helpen je graag !

Masterclass bruidsstyling & diverse trainingen

Trainingen voor professionals.

Inspirerend en informatief, ontdek ze allemaal!

Ben je al werkzaam in de beautybranche en wil je bepaalde technieken ophalen?Dan kun je bij ons losse trainingen volgen, alleen of samen met je team uit je salon!

Masterclasses

Word ook een professionele bruidsstyliste!

Wil jij je meer specialiseren in bruidsstyling? Dan hebben we voor jou een 2 daagse masterclass bruidsstyling ontwikkeld!

 

Klik hier voor meer informatie over onze masterclasses