Voor u

Visagie Workshop

VISAGIE WORKSHOP OF HAIRSTYLING

Onze workshops zijn weer begonnen!

Elk najaar en winter geven wij verschillende visagie en hairstyling workshops en deze zijn weer van start gegaan, geef je snel op voor 1 van deze leuke maar vooral leerzame workshops!

VISAGIE WORKSHOP

Je mooi voelen is belangrijk, maar hoe bereik je nou dát effect zonder dat je jezelf niet meer herkent in de spiegel ? hoe kun je je make up zo aanpassen dat je er echt mooier van word zonder dat je er uuuren voor nodig hebt ? tijd die je s’ochtends niet hebt!Vaak heb je maar een aantal handige tips nodig welke je net even moet weten, moeilijk is het zeker niet ,het is even de tijd nemen om je er echt een keer in te verdiepen, heb je de kennis eenmaal dan heb je hier jaren plezier van!

Ben je ook dringend toe aan handige tips waarmee je jezelf in minder dan 10 minuten omtovert in een frisse stralende vrouw ?

VOLG DAN 1 VAN ONZE VISAGIE WORKSHOPS!

Inhoud van de visagie workshop

Aan het begin van de workshop mag elke deelnemer vertellen wat zij graag zou willen leren, al deze onderwerpen worden behandeld tijdens de workshop!

Daarnaast hebben wij natuurlijk een stappenplan voorbereid, iedere deelnemer ontvangt hiervan een document met daarop alles nog eens uitgeschreven zodat je naderhand thuis ook nog weet wat er ook al weer allemaal gezegd is!

We beginnen met een make up die makkelijk en snel aangebracht kan worden en die ideaal is voor een doordeweekse dag, deze make up werken we vervolgens uit naar een avond make up!

Deze onderwerpen kun je verwachten tijdens de workshop:

 • basis aanbrengen ,foundation concealer & fixatie
 • blush & bronzing
 • dagmake up ogen
 • wenkbrauwen
 • shapen & highlighten
 • glamour/smokey eyes
 • lippen , de juiste tint!

Onze workshops zijn ook heel leuk te geven tijdens een vrijgezellenfeest, we werken veel samen met onemotion.nl , zij organiseren veel verschillende workshops, kijk voor meer inspiratie eens op hun website : Vrijgezellenfeesten in Nederland

Voor alle leeftijden

Aangezien wij iedereen persoonlijk helpen en ook rekening houden met ieders wens op make up gebied is deze workshop uitstekend geschikt voor alle leeftijden! Ontzettend leuk voor moeder en dochter om samen te komen bijvoorbeeld!

Wacht niet langer en boek een visagie workshop bij ons, kom alleen,samen met je moeder of gezellig met vriendinnen, we helpen je graag !

VISAGIE WORKSHOP

Workshop data en tarief

de workshop kost € 39,- en worden op deze dagen gegeven van 15 uur tot 17.30 uur :

Vanaf September starten onze workshops weer,binnenkort staan de nieuwe data online!

WORKSHOPS HAIRSTYLING

Hairstyling D.I.Y

Je eigen haar leuk kunnen opsteken of vlechten kan soms een uitdaging zijn, daarom hebben wij deze workshop ontwikkeld waarin je juist leert hoe je dit nu bij jezelf moet doen, de volgende onderwerpen komen aan bod :

 • volume creëren
 • je haar snel krullen
 • opsteektechnieken
 • vlechttechnieken
Hairstyling

Workshop data en tarief

Super leuk en zoooo leerzaam! kosten voor deze workshop zijn: €39,-

De workshop word gehouden op zaterdag van 15 uur tot 18 uur op deze data :

Vanaf September starten de workshops weer, binnenkort staan de data online!

na aanmelding ontvang je een betaal link en na ontvangst is jouw plek gereserveerd!

 • Na aanmelding ontvang je een betaallink van ons. Na betaling is jouw plekje definitief gereserveerd.