BEKIJK HIER

Spraytan voor jouw bruiloft

Bekijk hier

Spraytan voor jouw bruiloft!

Voor iedere bruid is het erg belangrijk dat de teint van de huid mooi egaal is en het liefst in een mooie licht getinte kleur.Spraytan is daar de ideale oplossing voor!

Hier de meteen de voordelen op een rijtje :

• in een half uur meteen de juiste kleur
• niet schadelijk voor de huid
• goedkoper dan zonnebank kuur
• geeft absoluut niet af!

Het resultaat na een goed aangebrachte spraytan is alsof je net terug bent van een zonvakantie maar dan helemaal egaal, wat zo ontzettend belangrijk is,zeker bij een strapless jurk! Gelukkig hebben wij een zeer ervaren spraytan specialist in onze salon yvonne. Zij werkt met het bekende merk Vanitan, het merk waar alle BNN-ERS ook mee gesprayt worden, het is van ontzettend goede kwaliteit ,blijft langer zitten en de kleuren zijn prachtig!Een groot verschil met de relatief goedkopere merken die vaak wat oranje of gelig tonen.

 

Yvonne komt aan huis bij de bruiden in regio den haag. Wil je een afspraak met Yvonne?bel dan naar : 0642255350

Met een absolute nadruk op de juiste teint, want hoe vervelend is het wanneer je een spraytan laat aanbrengen welke veel te oranje of te donker is! niemand wil trouwen als een worteltje! Bij Yvonne ben je verzekerd van een perfect aangebrachte spraytan en krijg je uitgebreide instructies mee hoe je huid te behandelen om te zorgen dat je de kleur optimaal houd tot aan de bruiloft!

We hebben een pakket samengesteld inclusief een proef spraytan en een flesje bodylotion met speciale bestanddelen die matchen bij de bestanddelen van de spraytan welke ervoor zorgt dat de kleur beter houd en op zijn mooist blijft!

Spraytan voor jouw bruiloft pakket :                    €79,00

dit is inclusief :

  • proef spraytan
  • spraytan 2 a 3 dagen voor de bruiloft
  • uitleg en instructies
  • flesje bodylotion                                           

Losse spraytan behandeling :                                 €35,00

Is een proef spraytan nodig?

Wij raden het wel aan omdat je zo zelf ook goed kan testen of de kleur meteen goed is, soms kan het zijn dat de kleur eerst wat te donker is maar dat deze bijvoorbeeld op dag 3 het mooist is, dan weet je dat je de spraytan 3 dagen van te voren moet laten aanbrengen.

Ben je benieuwd welke behandelingen er nog meer gegeven worden in onze salon? kijk dan even op deze pagina voor meer informatie :