BRUIDSMAKE-UP EN BRUIDSKAPSEL AAN HUIS

Wel zo relaxed!

Heerlijk ontspannen aan je bruiloft beginnen

Hoe fijn is dat!

De start van je bruiloft moet vooral heel relaxed verlopen, in je eigen vertrouwde omgeving of op jouw trouw locatie..en dat kan!

Ik kom naar jou toe en verzorg jouw bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis precies zoals jij het hebben wilt, perfect afgestemd op jou als persoon! Ook zorg ik dat het past bij je jurk zodat jouw totaalplaatje klopt, je voelt je op je mooist..

bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis of op locatie
foto: Laura de Kwant Photography

OP JE MOOIST EN TOCH JEZELF

Wanneer je trouwt is het voor mij van groot belang dat jij jezelf bent maar je wel op je mooist voelt! Dit is voor iedereen heel persoonlijk en dankzij mijn unieke werkwijze creër ik voor jou een persoonlijke look compleet passend bij jou als persoon zodat jij trouwt op je mooist! Want wanneer je je mooi voelt straal je dit ook uit en ben je prachtig de hele dag! 

Benieuwd naar voorbeelden,kijk dan even in hetportfolio

Of check mijn instagram

Start jouw bruiloft met een ervaren bruidsstyliste!

♥ Pluk de vruchten van 20 jaar ervaring ♥

Met meer dan 20 jaar ervaring kun je wel stellen dat ik alles al eens heb meegemaakt, elk type haar in mijn handen heb gehad en al ontelbaar verschillende gezichten heb opgemaakt. Dankzij deze ervaring ben ik niet alleen goed geworden in mijn vak maar nog veel belangrijker, herken ik sneller welk type vrouw ik voor me heb! Ik zie welke style er echt bij je past en wat je van me nodig hebt in de ochtend.

Ik ben er voor jou! Het doel is om jouw bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis binnen de afgesproken tijd af te hebben, dit alles hou ik goed in de gaten en ik zorg ervoor dat dit goed komt:)

bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis

Wat kun je verwachten van de proefsessie?

Klik hier en lees er alles over!

bruidsmake-up en bruidskapsel aan huis
foto: Sanne Popijus

Bereid je goed voor met deze handige tips!

Tip top 10

  1. Was je haar 2x met neutrale shampoo en breng daarna beetje conditioner aan in de punten van je haar. Doe dit het liefst de dag of 2 dagen ervoor.
  2. Verwen je huid in de weken vooraf ! Breng een bezoek aan een schoonheidsspecialiste. Vraag tips hoe je je huid het beste kan verzorgen zodat je een stralende huid hebt op jouw bruiloft.
  3. En als je er dan toch bent, laat even alle haartjes wegharsen die er niet horen. ( je ziet alles op de foto tegenwoordig!)
  4. Wanneer je je haar laat verven voor je bruiloft. Doe dit dan minimaal 2 weken van te voren. Liever niet vlak voor de bruiloft, je haar is dan vaak erg slap.
  5. Bereid je proefsessie voor door goede foto’s van je jurk bij de hand te hebben en foto’s te zoeken op Pinterest van mooie voorbeelden kapsel en make-up. Zo zie ik goed welke style jouw het meeste aanspreekt.
  6. Neem BLOT papiertjes mee op de dag van de bruiloft! Verkrijgbaar bij de parfumerie en drogist, deze kun je op je huid deppen wanneer je erg glimt zonder weer extra poeder aan te hoeven brengen. Ideaal!
  7. Wanneer je emotioneel word op de dag van je bruiloft is het verstandig de traan op te vangen met een tissue. Laat hem vooral niet over je wang rollen. Dan krijg je een streep door je blush.
  8. Wanneer je ceremonie pas laat op de dag is en je eerst nog een druk dagprogamma hebt, kies er dan voor om je gedurende dag nog bij te laten werken. Bij veel buiten foto’s en wind is dit echt verstandig.
  9. Bij hitte kun je een zonnebrandcrème onder je make-up dragen. Zorg er wel voor dat je deze s’ochtends vroeg al aanbrengt en dat het er 1 is die speciaal voor je gezicht is.
  10. Laat tijdens de proef je sieraden zien. Want zijn deze bijvoorbeeld goud? Dan houd ik daar rekening mee met de tinten in jouw bruidsmake-up.