VIP Arrangement

VIP Exclusief door Linda

Ben jij de bruid die alles tot in de puntjes perfect wil op haar trouwdag?

Ga dan voor het VIP Arrangement.

Anderen over Linda:

“ Ze heeft het talent om het mooiste in iedereen naar boven te halen op zo’n manier dat de bruid echt op haar allermooist is, ze legt de lat hoog en laat iedere bruid elke keer weer verbazen over hoe mooi ze er uit kan zien en op zo’n manier zodat ze echt zichzelf nog is en waar zelfs de meeste stoere bruidegom een traantje van wegpinkt.”

VIP Arrangement: Exclusief door Linda

Ben jij de bruid die alles tot in de puntjes perfect wil op haar trouwdag? Dat je van begin tot eind stralend en fris de dag door gaat en je nergens zorgen om hoef te maken of jouw haar of make up nog wel goed zit?Je houd van hoge kwaliteit en mooie producten? Dan past dit exclusieve VIP pakket echt bij jou, Linda eigenaresse van Face & Art staat de gehele dag voor je klaar en met al haar ervaring en het gebruik van de beste producten en nieuwste technieken kan ze werkelijk elke look voor je realiseren.

VIP Arrangement Linda
springbridesstyledshoot-64
VIP Arrangement Linda
 • VIP ARRANGEMENT DOOR LINDA
  897,-
  • Zeer uitgebreide proefsessie waarin jouw dag look en avond look helemaal ontworpen word, tijdens deze proef krijg je eerst een uitgebreid intake gesprek waarin Linda jou als persoon in kaart brengt en bepaalt wat wel of niet bij je past, aan de hand van voorbeelden en foto’s van je jurk worden de 1e ideeen uitgeprobeerd, ook word er gelet wat er het beste past bij jouw profiel en gezichtsvorm.
  • Bruidsmake-up en kapsel verzorging op de dag zelf met aaneensluitend de 8 uur ondersteuning gedurende de bruiloft, denk aan hulp tijdens de fotoshoot, diverse touch-up momenten en een compleet nieuwe avond look OF een uitgebreid opfris moment voor de avond.
  • Alle benodigdheden zoals wimperverlenging , haarstukken , opvulling etc zijn inclusief Het gebruik van zeer exclusieve producten uit het hoge segment
.
  • Brow-shaping met Anastasia tijdens de proefsessie.
  • Reiskosten.