DE BRUIDSSTYLISTE

Info & Tarieven

 

DE BRUIDSSTYLISTE HEEL DE DAG TER ONDERSTEUNING

DE EXTRA MOGELIJKHEDEN

Naast de verzorging van het bruidskapsel en de bruidsmake-up hebben wij onze service verder uitgebreid, het is bij ons namelijk ook mogelijk om de bruidsstyliste voor een halve of zelfs een hele dag te boeken, zo kan zij ervoor zorgen dat niet alleen de bruid maar ook alle gasten de hele dag er piekfijn uitzien! Daarnaast is het zelfs mogelijk om de kinderen te entertainen zodat de ouders een onbezorgde dag hebben en echt kunnen genieten!

ONDERSTEUNING TIJDENS DE FOTOSHOOT

Bij deze extra optie blijft de bruidsstyliste ongeveer een halve dag, zij zal meegaan als assistent tijdens de fotoshoot.Deze ondersteuning tijdens de fotoshoot is erg handig als jullie eerst de foto’s laten maken en daarna pas naar de ceremonie gaan,een visagiste is het gewend om mee te kijken bij een fotoshoot en let echt op de details: hangt de sluier mooi over de schouder, zit de stropdas recht, glimt de huid niet te veel. Een fotograaf kan zich op deze manier geheel focussen om het mooiste plaatje te schieten en samen kom je tot het meest prachtige resultaat!

Na de fotoshoot zal de bruisstyliste een laatste touch-up doen( denk aan lippen bijwerken, bijpoederen,bijwerken,kapsel nakijken, eventuele traansporen enz )Zo ben je verzekerd dat je perfect gestyled de ceremonie in gaat!

Deze ondersteuning is inclusief

  • Ondersteuning tijdens de fotoshoot new!**
  • Grooming bruidegom
  • Touch up van bruidsmake-up  en kapsel vlak voor de ceremonie.
  • Reiskosten 

WHOLE DAY SERVICE

Een volledige service voor alle gasten ! Niemand hoeft zich meer zorgen te maken of haar kapsel wel blijft zitten of de make-up niet is doorgelopen, wij richten op de locatie een speciale beauty hoek in waar ,afhankelijk van het aantal gasten, 1 of meerdere visagistes klaar staan om iedereen te verzien van haar en make-up .En vlak voor de avond begint zal de bruid nog eens extra verzorgt worden met elk kapsel en make-up naar keuze, bijvoorbeeld een nieuwe avond glamour look voor het feest!

Deze service is tot aan het avondfeest,maar is verder uit te breiden tot en met de avond met extra beauty thema’s in de avond, bijvoorbeeld nagels lakken ,wimperextensions e.d .
Ook denken wij aan de aanwezige kinderen en hebben wij een apart hoekje voor hun met een verkleedkist en bijpassende kinder schmink, glittertattoo’s en er word een special verrassing voor het bruidspaar geknutseld! Op deze manier zijn de kinderen lekker bezig en kunnen de ouders ongestoord de trouwdag beleven.

Dit is inclusief :

  • Volledige touch up service haar en make up voor alle gasten tot aan het feest
  • Ondersteuning tijdens de fotoshoot
  • Heel de dag touch up’s voor bruid plus nieuwe avond look
  • Grooming bruidegom
  • Bruidsmeisjes
  • Kinderhoek met kindergrime, glittertattoo’s ,verkleedkist, knutselen

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan geheel naar eigen wens en invulling !