Heerlijk ontspannen..

Jouw proefsessie bruidsmake-up

Bij jou aan huis

Beleef dat WOW gevoel..

tijdens jouw proefsessie bruidsmake-up..

Iproefsessie bruidsmake-up

♥gespecialiseerd in bruidsstyling♥

Wat kun je verwachten tijdens de proefsessie?

Voor we beginnen aan jouw proefsessie bruidsmake-up en kapsel gaan we eerst even zitten en nemen we even de tijd om je beter te leren kennen, wat doe je voor werk, hoe draag je normaal je haar en make up etc. Dit om een goed beeld te krijgen van wie jij bent zodat we de bruidsmake-up en het kapsel goed kunnen toepassen op de juiste manier zodat het echt perfect bij je past ! Dit is HET belangrijkste van alles want op het moment dat jij je op je mooist voelt dan straal je dat ook uit en word je DE stralende bruid die je voor ogen hebt.

Hoeveel kapsels worden er gemaakt?

Elke bruid verzamelt van te voren altijd wel al wat voorbeelden van kapsels die ze mooi vind, tijdens het voor gesprek bespreken welke kapsels er mogelijk zijn of het mooist bij de jurk passen,daar komen dan vaak een paar opties uit en die worden gemaakt, meestal 2 a 3 maar uiteraard gaan wij net zo lang door totdat we HET kapsel hebben!

Je blijft altijd jezelf met je bruidsmake-up

We houden ten alle tijden rekening met wie jij bent en welke bruidsmake-up daarbij past, je zit voor de spiegel dus je kunt goed meekijken hoe het word en samen komen we dan tot een prachtig eindresultaat waarbij je er fris en stralend uitziet!

Onthouden jullie dan alles?

Na de proefsessie maken we foto’s en schrijven we alles op. Deze gegevens worden vervolgens opgestuurd naar het hoofkantoor voor facturatie en voor ons back up systeem.

Ook teken je dan een bevestiging dat je tevreden bent ( zie voorwaarden)

Moet ik vooraf aan de proefsessie iets aanbetalen?

Nee niet vooraf,wel aan het einde van de proefsessie,dan betaal je het 1e deel ( de helft) Na de proefsessie en na het tekenen van de opdracht ontvang je een factuur voor het restantbedrag( zie voorwaarden voor meer info), dus je hoeft vooraf nog niets te betalen !

Hoe lang duurt de proefsessie bruidsmake-up?

Een proef duurt ongeveer 3 tot max 4 uur dus houd lekker de ochtend of middag vrij en geniet van deze proefsessie!

Rijtje tips om rekening mee te houden :

  • ♥ Houd rekening met wat je aanhebt, je snapt wanneer je een zwarte kol trui aanhebt dat het lastiger inschatten is hoe je kapsel en make-up over komt als wanneer je een mooi wit laag truitje aanhebt.
  • ♥ Je kapsel lukt het beste wanneer je je haar de dag ervoor gewassen hebt en dus niet de ochtend waarop we komen, het haar is dan nog erg vochtig en slap.
  • ♥ Qua werken is het vooral belangrijk dat we goed daglicht hebben,dus wanneer we dicht bij een raam kunnen zitten is dat erg prettig.
  • ♥ De proefsessie duurt 3 a 4 uur en deze tijd hebben we echt helemaal nodig om jouw haar en make-up te doen, vaak hebben wij erna ook nog werkzaamheden dus heel veel ruimte voor uitloop is er niet.
  • ♥ Ook een tip is om tijdens de proefsessie 1 a 2 mensen erbij te hebben, zoals een moeder,zus of vriendin.Zij weten als geen ander hoe je bent en zij zijn je feedback op het moment dat je ergens over twijfelt. 1 a 2 is voldoende, een kamer vol vriendinnen is reuze gezellig maar hoe meer mensen des te meer meningen en daar kun je soms juist door gaan twijfelen!
  • ♥ Tot slot, wanneer er bijzonderheden zijn bij jouw woning zoals 4 hoog zonder lift of parkeren 2 straten verderop dan horen we dat graag van te voren zodat we daar rekening mee kunnen houden:)

Kijk voor voorbeelden van ons werk op onze portfolio of onze instagram.

proefsessie bruidsmake-up

foto Ricon fotografie