make up studio

you are beautiful

Bruidskapsel ,hoe elk kapsel mogelijk is!

 

De meeste bruiden zijn bang dat hun kapsel niet blijft zitten op de dag , dat een los kapsel met mooie krullen niet is weggelegd voor hun omdat haar krullen ALTIJD uitzakken..En dat zal normaliter vaak ook het geval zijn .

Ik wil je graag vertellen dat elk kapsel gemaakt kan worden, mits het haar goed “geprept” word!

Het voorbereidende werk in de weken vooraf is heel belangrijk , ik wil dit graag met je delen zodat ook jij het kapsel kunt hebben van je dromen op jouw trouwdag, ik raad je aan het Beauty Rapport goed te lezen en de stappen er uit te halen welke op jou van toepassing zijn want alleen dan zul je echt je droom look hebben! Download hier het Beautyrapport :

Welk bruidskapsel  is mogelijk?

Allereerst is het een fabel dat niet elk kapsel mogelijk is, hier zal niet iedere kapper het mee eens zijn en ik hoor vaak vreemde verhalen hoe er geadviseerd word om een heel stuk af te knippen van prachtig lang haar omdat het anders niet opgestoken kan worden of  dat bepaalde kapsels “niet kunnen met jouw haar”.. dit is alles behalve waar!

Wel is het zo dat er soms een creatieve oplossing bedacht moet worden om DE look te kunnen creëren zoals opvulling, extra haar voor 1 dagje of wat dan ook, bij deze specialisatie technieken komen wij om de hoek kijken,wij realiseren elke look die je maar wilt en welke ook blijft zitten heel de dag!

Welk bruidskapsel past er bij jou?

Classic look

Een mooi klassiek strak opgestoken kapsel straalt één en al glamour uit en past mooi bij bepaald soort jurken, dit is een look die echt bij je moet passen en waar je je helemaal jezelf bij voelt ,vaak door de jurk keuze weten wij al dit DE look voor jou is!

Traditional Dutch

Half opgestoken blijft mooi en zeker met mooi lang haar is dit een kapsel wat veel word gekozen, prachtig te combineren met een sluier en tiara en geeft een hele mooie look, voor de vrouw die altijd al gedroomd heeft van mooie lang haar met krullen en in combinatie met een strapless jurk vaak erg prettig, dit geeft een meer ‘aangekleed’gevoel.

Bridal braid

Vlechtwerk blijft nog een tijdje hot en ook dit seizoen zullen we er weer veel van zien, voor de vrouw die een romantische zachte dromerige look wil zijn vlechten altijd een goede keuze, deze kunnen verwerkt worden in los haar of opgestoken,soms word er gewerkt met ‘nep’vlechten die als diadeem verwerkt worden, de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos en oh zo mooi!

Nochalante updo

Last but not least, erg mooi ook is het wat losser opgestoken kapsel, met speelse krullen langs het gezicht of in de hals, vaak erg mooi in combinatie met een sluier en of tiara.

Voor de bruid die los haar vervelend vind maar niet houd van het strakke opgestoken haar, of een jurk heeft met hals of jasje waardoor een updo gewoon beter past.