Bruiloft gast, make-up tutorial

Gast make-up tutorial

Als gast van een bruiloft wil je er uiteraard ook op je mooist uitzien en helemaal uitpakken met je look,en dat het liefst zonder een uur voor de spiegel te staan! Volg de volgende stappen en creëer makkelijk en snel deze prachtige chique look!

ok let’s begin !

 

Stap 1:

breng eerst je basis make-up aan , dit is je foundation, een lichte concealer rond de ogen en fixeer dit goed met losse poeder.

stap 2:

 

shape je gezicht met donkere compact poeder of bronzing poeder, breng daarna meteen je rouge aan, zet deze rouge ook in je arcade boog.

Stap 3:

Breng met een zwart kohl potlood een lijn aan tussen de boven en onder wimpers, zet het potlood ook wat aan in de boog van de arcade boog ( tussen je bol en het bot ) blend dit alles goed uit met een goed stevig kwastje.

Stap 4 :

Fixeer het potlood met zwarte oogschaduw ,hiermee creëer je het smokey effect en blijft de oogmake-up de hele avond zitten,vind je zwart te donker? Dan kun je uiteraard ook een donkergrijs of donkerbruin gebruiken, kijk uit met kleuren als donkerblauw, paars of groen, dit word snel tè.

 

Stap 5 ;

Wat ik persoonlijk altijd erg mooi vind is om het ‘harde’ van een avond make-up te halen,dit doe ik door een frisse warme tint om het zwart te zetten, gebruik hier een zachte harige kwast voor en dep de kleur voorzichtig tegen het zwart aan.

 

Stap 6 :

Een avond make-up kan bijna niet zonder een paar extra wimpertjes ! Deze zijn van allure en te koop bij de Douglas, breng eerst flinke zwarte mascara aan en plak dan op de hoeken wat extra plukjes wimper,zooooo mooi!

 

Stap 7 :

Wat absoluut belangrijk is bij een avond make-up zijn je wenkbrauwen! Teken deze ( niet te donker ) strak met een potloodje en blend vervolgens met een wenkbrauw poedertje in de huid.

 

Stap 8:

last but not least.. De lippen! Finish je make-up met een sexy hot reddish pink lipstick! Meng een rode en een roze lipstick desnoods door elkaar.

 

 

Wat vind je van deze look?Heb je al zin om er mee aan de slag te gaan?

image

 

Veel Succes!

Linda

 

 

 

 

0