Blog serie 2 , De voordelen van het gebruik van een primer!

In deze 7 delige BLOG serie krijg je allerlei tips om in drukke tijden er toch fris en fruitig uit te blijven zien ! In deze blog gaat het over een top product, nl de PRIMER!

Dit product word heel veel gebruikt door visagistes bij de sterren, modellen en bij de verzorging van een bruidsmake-up ,het is daarom zo zonde dat het nog veel te onbekend is bij jullie, de “gewone’vrouw!

WAT DOET HET ?

Een primer prept je huid voordat je de rest van je make-up aanbrengt .

Je hebt 2 soorten primer , 1 matteert enorm en is alleen geschikt voor een zeer vette huid , de ander geeft juist een extra hydratatie boost en een subtiel shimmertje , dit zorgt ervoor dat je juist een heel frisse stralende huid krijgt dus voor de droge tot normale huid perfect! En zeker als je dus weinig tijd hebt in de ochtend, hier een paar voordelen op een rijtje:

  • Het houd je make-up de rest van de dag “op z’n plek “
  • Je hoeft vaak geen foundation meer te gebruiken
  • Er zit een anti aging en een SPF in
  • het matteert of pept op

WELKE MOET JE DAN KOPEN?

Bijna alle merken hebben tegenwoordig primers,vraag goed aan de verkoper of het product voor een vette of een droge huid is, uiteraard heb ik ook een aantal merken getest, hier zijn 3 toppers :

 

NUMMER 1 : de absolute nr 1 is de anti aging Skin Perfect Primer van DERMALOGICA , ik kan nu al niet meer zonder deze primer, het egaliseert de huid( vult dus de porieën op ) heeft een SPF 30 EN een anti aging, het geeft een prachtig egaal natuurlijk resultaat , even snel een poedertje erover en je huid is heel dag mat en fris!

prijs : +/- €65,00         

 

 

NUMMER 2: Op nummer 2 staat de Base Eclat van T.LeCLerc , dit is zo’n oppeppertje met een subtiele shimmer, absoluut prachtig bij een bruidsmake-up , verkrijgbaar in een koele parelmoer tint of een warme peach tint, geeft een frisse naturel glow!

prijs +/- €29,00

NUMMER 3: Op nummer 3 staat uiteraard een matterende primer, ik vind die van MAKEUP FOR EVER heel fijn, heb je een vette huid met grove porieën dan is dit je NEW BEST FRIEND, dit product egaliseert en matteert je huid de hele dag en is geheel transparant ,met dit product onder je mat foundation zorgt ervoor dat je make-up tenminste de hele dag blijft zitten! Onmisbaar voor een vette huid!

prijs +/- €37,50  

 

Heb je ervaring met het gebruik van een primer of een vraag en / of opmerking? schrijf deze dan in het comment vak hieronder, als dank voor je reactie ontvang je gratis een tester van de BASE ECLAT ! ( stuur dan wel even per mail je adres en je voorkeur voor parelmoer of peach)

 

Met vriendelijke groet,

 

Linda van Reeven

 

0